jueves, 6 de mayo de 2021

NOVA SECCIÓ DE SEGURETAT I SALUT

 


BONA VESPRADA🌞

Tenim novetats 🤩. Ha arribat a la web 🖥️ de Acció Ecologista Muntanyera la secció de ⛑️SEGURETAT I SALUT 🏥.

En aquesta secció podrem trobar:
- Informació per a preparar la nostra activitat 🏃🚵‍♀🧗‍♀️abans de eixir de casa i com actuar amb prudència. 
- Consultar la meteorologia 🌧️.
- Comentaris sobre notícies de seguretat i salut en muntanya 📰.
- Articles i tutorials formatius 📚.

Tot açò, disponible en la web de Acció Ecologista Muntanyera.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://accioecologista.blogspot.com/p/seguretat-i-salut.html?m=1

🔻Som natura, defensem-la🔻🌿✊🏿


martes, 4 de mayo de 2021

JORNADA DE NETEJA

 


ATENCIÓ ACCIOGISTES!!📢

Despues de la tormenta viene la calma. 
Como ya sabéis, tuvimos que cancelar estas jornadas el pasado 28 de noviembre a causa de la DANA que afectó a todo el levante peninsular.

No nos rendimos

El próximo sábado 22 de mayo, Acció Ecologista Muntanyera y la Vocalía de Conservació de Cavitats i Barrancs, organizamos esta jornada de limpieza🧹🧼 de uno de los barrancos más concurridos y espectaculares del País Valencià, el Barranc del Infern⛰️🔥, Vall de Laguart, entre las poblaciones de Benimaurell y la Vall d' Ebo. 

Realizaremos 3⃣ equipos de Max 10 personas🧑‍🤝‍🧑: 

🔸Un equipo se encargará de la limpieza de la senda de acceso,

🔸otro equipo del tramo deportivo del barranco 

🔸y el otro de la senda de retorno. 

Todo ello con la ayuda de varios mulos, cortesía del ecoburropark♻️, que nos ayudará a transportar los bultos más voluminosos.

Al finalizar la jornada de limpieza, en las instalaciones del ecoburropark y a cargo de Acció Ecologista Muntanyera, implantaremos:

a) Un taller de soporte vital básico en entornos hostiles.

b)  Y el coloquio educativo sobre rates penades que consiste en explicar la problemática que sufren nuestros murciélagos acompañado de juegos didácticos. 

📲📲Para confirmar la asistencia deberéis mandar un WhatsApp al 644 69 26 71. 

♻️🔻📣Som Natura, defensem-la!!!!🦦🦦🦦


viernes, 23 de abril de 2021

VOLUNTARIAT MEDIAMBIENTAL

 


Bon dia!!!🌻

El 8 de Maig 📆 tindrà lloc una iniciativa conjunta de l'Ajuntament amb Acció Ecologista Muntanyera (Secció de Joves i Acció) i l'Agrupament Escolta L'Om de Picassent dins el projecte Voluntariat mediambiental consistent en una jornada de neteja ♻️d'un tram del PR-CV 404 (Barranc de Don Félix).📍

Podeu apuntar-vos en el següent enllaç:
http://www.picassent.es/va/participacio-ciutadana/event/voluntariat-mediambiental-neteja-pr-cv-404


🔻Som natura, defensem-la🔻🌿✊🏾

#natura #neteja #barranc #Picassent #voluntariatambiental #DonFélix #accióecologista



martes, 30 de marzo de 2021

Ens adherim a ELAI


 ¡Ens adherim a ELAI!

✊🏿ESPAIS LLIURES D'APARTHEID ISRAELIÀ✊🏿  


- Boicot, Desinversions i Sancions a Israel.

- Red Solidaria Contra la Ocupación de Palestina.


La campanya Boicot, Desinversions i Sancions a l’apartheid  israelià neix el 2005, convocada per més de 170 organitzacions de la societat civil palestina i dirigida cap a la comunitat internacional perquè activament deixin de ser còmplices amb les  vulneracions de drets humans del poble palestí. 

El BDS és una campanya antiracista que busca posar fi a les polítiques que el règim sionista implementa a Palestina des  del 1948, com són l’ocupació, la colonització i l’apartheid. Una resposta no violenta, solidària, urgent i necessària.


+Info: @bdspv (INSTAGRAM)


https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_wbO_uznsSY-vNR9woLGMIQ?fbclid=IwAR2xVqVqy7XfUByT4W1RY6P6VZ6qpY5zqc2n27TwNLcqmS9pdIdNxcoT_0g


🔻Som natura, defensem-la🔻✊🏿🌿

viernes, 26 de marzo de 2021

QR SANITARI

 


🌼¡¡¡Bon dia!!!🌼

En la secció de ⛑️seguretat i salud en acció⛑️ hem treballat per a tindre un QR sanitari🥼🏥.L' objectiu és que en cas d'accident els serveis de rescat🚨🚁 tinguen informació nostra, a la vista i ràpidament📄. 

Es molt fàcil consegur-ho. Passarem un enllaç únicament als Acciogistes perquè completen la seua informació i posteriorment els manarem un PDF en el seu QR sanitari i personal.


Vols el teu QR sanitari? 🔻Uneix-te a Acció Ecologista Muntanyera.🔻


🔻Som natura, defensem-la🔻





lunes, 22 de febrero de 2021

Col.loqui sobre Ecofeminisme. Apunta't !


 

 T'interessa l' Ecofeminisme?

.
T'agradaria aprendre/reflexionar/debatre sobre el tema?📚
.
T'agradaria saber més sobre com exercir l' Ecofeminisme des de moviments associatius actuals?
.
.
.
Des d' @accioecologista hem pensat en la necessitat de seguir creant en aquesta línia i per motiu del 8M 💜 hem organitzat un col·loqui en línia molt especial, on poder compartir i créixer conjuntament.

A més, a més, ho farem amb l'ajuda de Papi Robles Galindo (diputada de les Corts Valencianes per Compromís), qui ens acompanyarà en aquest espai de debat i reflexió.🤓

Estem molt contentes de la seua col·laboració amb la nostra petita família 🥰🥰 i volem convidar-te a participar en aquest esdeveniment tan especial per a nosaltres.
.
▪️QUAN? 7 de Març
▪️A QUINA HORA? A les 19:30 h
▪️On? En Zoom
.
.
.
Apunta't a través del telèfon d'acció 📲 i t'enviarem l'enllaç d'accés. 644 69 26 71

Juntes som més fortes! 💜💪🏼

🔻 Som Natura, defensem-la 🔻🍃✊🏾

jueves, 7 de enero de 2021

Limpieza y comparativa de datos en el Puerto del Garbí, Serra.

 Datos de la comparativa realizada respecto al CRD (Campaña de recogida de datos) del año pasado en el mismo punto. 

Puerto del Oronet. Serra, Valencia.






miércoles, 23 de diciembre de 2020

CRD neteja y comparació a Serra 2020


Serra, Puerto del Oronet. Serra Calderona, Valencia

 Campaña de Recollida de Dades. Primera revisió anual del CRD.

Els CRD, consisteix a netejar un tram determinat, en aquest cas parteix de la pujada al Garbí, concretament des del restaurant que hi ha en el cim del mític port del Oronet fins al restaurant que hi ha arribant al cim del Garbí, un total de 1.9km. Una carretera freqüentada per un gran nombre de ciclistes, motoristes i vehicles que se suposa que gaudiran del parc natural de la Serra Calderona... Les dades parlen per si sols, en breu farem una publicació amb les estadístiques i les comparatives de la neteja del 2019 i la del 2020. Des d'Acció Ecologista Muntanyera ens comprometem a realitzar tots els anys la neteja del mateix tram i fer un estudi de les dades obtingudes per a així realitzar una comparativa, i això extrapolar-ho a altres zones del País Valencià, com aixina portem fent.

Mentre el cap de setmana passat es va celebrar un Rally en plena Sierra Calderona secundat per les administracions nosaltres realitzem aquestes accions sense cap suport, l'únic i el més preuat suport és el de les 14 voluntàries que hem participat, gràcies.

Som natura, defensem-la.

 Enllaç a la publicació en Facebook:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=accio.ecologista.1&set=a.196630785435564

👇👇👇 Més imatges a la nostra pàgina de CRD

https://accioecologista.blogspot.com/p/crd.html



viernes, 8 de mayo de 2020

A Chance To Breathe y Acció Ecologista Muntanyera


✅Gràcies a Sergio Maes ja tenim el 🎥 vídeo de la jornada de reforestació que va organitzar A Chance To Breathe, i a la qual vam tindre el plaer de col·laborar. La jornada es va dur a terme el passat 1 de març a Villar del Arzobispo. Ens veiem en la pròxima.

♻️----Som natura, defensem-la.----♻️

✅Gracias a @Sergio Maes ya tenemos el 🎥 video de la jornada de reforestación que organizó A Chance To Breathe y a la cual tuvimos el placer de colaborar. La jornada se llevó a cabo el pasado 1 de marzo en Villar del Arzobispo. Nos vemos en la próxima.

lunes, 13 de abril de 2020

No l'agafes si no és necessari!



En muchas de las limpiezas encontramos varias unidades de estos tíquets, los cuales os podemos demostrar que acaban en cualquier parte no indicada.

No cojas el ticket de compra, a parte de ser un elemento más que acaba en el suelo y contaminando, los tickets de la compra en los que se borra la tinta contienen sustancias que provocan cáncer e infertilidad. La alerta la ha lanzado un estudio internacional del que se desprende que el 90% de los recibos que nos dan en las tiendas y supermercados están elaborados con papel térmico y contienen bisfenol A (BPA), un conocido disruptor endocrino que altera el equilibrio hormonal de las personas expuestas a él y que se ha vinculado con infertilidad, malformaciones genitourinarias, obesidad y cáncer en órganos dependientes de las hormonas, como el de mama.

El bisfenol A figura desde junio del 2017 en la lista europea de “sustancias altamente preocupantes” que elabora la Agencia Europea de Sustancias y Mezclas Químicas debido a su capacidad para alterar el equilibrio hormonal en humanos.

En el caso del papel térmico, su fecha límite era este 2020.
_________


En moltes de les neteges trobem diverses unitats d'aquests tíquets, els quals us podem demostrar que acaben en qualsevol part no indicada.


No agafes el tiquet de compra, a part de ser un element més que acaba en el sòl i contaminant, els tiquets de la compra en els quals es esborra la tinta contenen substàncies que provoquen càncer i infertilitat. L'alerta l'ha llançada un estudi internacional del qual es desprén que el 90% dels rebuts que ens donen a les botigues i supermercats estan elaborats amb paper tèrmic i contenen bisfenol A (BPA), un conegut disruptor endocrí que altera l'equilibri hormonal de les persones exposades a ell i que s'ha vinculat amb infertilitat, malformacions genitourinàries, obesitat i càncer en òrgans dependents de les hormones, com el de mama.


El bisfenol A figura des de juny del 2017 en la llista europea de “substàncies altament preocupants” que elabora l'Agència Europea de Substàncies i Mescles Químiques a causa de la seua capacitat per a alterar l'equilibri hormonal en humans.


En el cas del paper tèrmic, la seua data límit era aquest 2020.

#bisfenol,#bisfenolA,#contaminació,#contaminación,#residuos,#tiquet

viernes, 13 de marzo de 2020

Interactúa con el Mapa de Acció Ecologista Muntanyera


Una campaña ambiciosa y llena de ilusión. Hemos creado esta herramienta con el fin de plasmar en el mapa de nuestro territorio todos aquellos puntos a los que llamamos basura.
Desde Acció Ecologista Muntanyera entre otras cosas, pretendemos ser una plataforma de denuncia y de visualización de todos los focos que nos hagáis llegar con el fin de concienciar y erradicar aquellas zonas indignas que vemos en nuestros montes y alrededores, así como movilizar a los estamentos requeridos para que pongan fin a estos puntos.

Comparte este mapa con tus amigos y añadelo a tu google maps!
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1LEPdR4tsxSQpat9gLcvgKkPGWx-lstcs&usp=sharing

Entra y visualiza el mapa
https://accioecologista.blogspot.com/p/blog-page.html

Quieres insertarlo en tu blog o web? Copia el siguiente enlace.
<iframe src="https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1LEPdR4tsxSQpat9gLcvgKkPGWx-lstcs" width="640" height="480"></iframe>

Gracias a todos y esperamos la interactuación de tod@s vosotr@s!

Som Natura!
Defensem-la